Inname goederen

Gun je gebruikte spullen een tweede leven

Heb je goederen die je niet meer gebruikt en waarvan het zonde is deze weg te gooien? Wij geven deze goederen graag een tweede leven! Kleine spulletjes ontvangen wij graag tijdens openingstijden aan de kassa. Voor grotere spullen zoals meubels ontvangen wij graag een mail met foto’s via info@kringloopafrikaanderplein.nl.

Daarnaast is het belangrijk dat de goederen verkoopbaar moeten zijn. Beschadigde, incomplete of vervuilde goederen zijn over het algemeen niet verkoopbaar. Of we de spullen aannemen blijft ter beoordeling van onze medewerkers. Goederen die wij momenteel helaas niet kunnen aannemen zijn:

  • Grote meubels zoals kledingkasten, wandmeubelen en bedden
  • Maxi-Cosi’s, kinderbedjes, kinderbeddengoed en boxen
  • Boeken
  • Beschadigde of vervuilde goederen
  • Volwassenkleding

Breng- en haalservice

Het heeft onze voorkeur dat je de goederen zelf komt inleveren. Heb je geen vervoer of de mankracht om ze zelf bij ons te komen brengen, dan kunnen wij de goederen op komen halen. We doen dit alleen in de regio Rotterdam. Je kunt hiervoor een afspraak maken door een foto te mailen naar info@kringloopafrikaanderplein.nl met de producten waar het om gaat. Wanneer wij de goederen verkoopbaar achten en er de ruimte voor hebben wordt een afspraak gemaakt. Zonder foto halen wij geen spullen op.

Let op: het ophalen van spullen kan enkele weken duren. Wij rijden een ronde zodra we meerdere spullen aangeboden hebben gekregen.

Wij bieden de optie om een gekocht item te laten bezorgen met ons busje/onze kar. De kosten hiervan zijn afhankelijk van hoe ver het gebracht moet worden en zijn bekend bij de kassamedewerker. De bezorging gebeurt tot voor de (portiek)deur op de begane grond en moet, indien nodig, zelf naar boven worden getild. Wij bezorgen in principe niet buiten Rotterdam.